Baštenska slavina 1″ Slovarm

  1,310.00 рсд

  Baštenska slavina 1″ Slovarm je spoljna slavina za vodu koje se koristi za obezbeđivanje vode iz spoljnog creva. Slavina se postavlja kroz spoljašnji zid ili u zemlju, sa zapornim ventilom koji kontroliše protok vode.

  Karakteristike baštenske  slavine su:

  • spoljni navoj na ulazu: 1″

  • spoljni navoj na izlazu: 1“

   

  Baštenska slavina je kompatibilna sa svim fitinzima iz prodajne ponude Unijaplast-a. Prodajna ponuda obuhvata i baštenske slavine ½“ i ¾“ .

   

  Opis

  Baštenska slavina 1Slovarm je spoljna slavina za vodu koje se koristi za obezbeđivanje vode iz spoljnog creva. Slavina se postavlja kroz spoljašnji zid ili u zemlju, sa zapornim ventilom koji kontroliše protok vode.

  Baštenska slavina 1Slovarm spoljna za vodu se često koristi za punjenje kofi za zalivanje, pranje automobila ili vodenih biljaka. U hladnijim klimatskim uslovima, mogu se koristiti i za odvod creva i sprečavanje njihovog smrzavanja.

  Iako većina domova ima barem jednu vanjsku slavinu za vodu, oni nisu bez problema. Curenje je jedan od najčešćih problema i često se može popraviti zatezanjem matice za pakovanje ili zamenom podloške.

  Ako problem i dalje postoji, možda će biti potrebno zameniti celu slavinu. Još jedan uobičajen problem je korozija, koja se može sprečiti redovnim podmazivanjem O-prstena vazelinom.

  Uz odgovarajuću negu i održavanje, slavina za vodu na otvorenom može da obezbedi godine rada bez problema.

  Slavine sa kuglastim ventilom je vrsta zapornog ventila koji koristi kuglicu za kontrolu protoka vode. Kuglica je povezana sa polugom, a kako se poluga okreće, lopta se pomera da otvori ili zatvori ventil.

  Slavine sa kugličnim ventilom se koriste u raznim instalacijama, uključujući vodovod, proizvodnju automobila i hemijsku obradu. Pogodni su za upotrebu u sistemima visokog pritiska i mogu se prilagoditi za rad sa širokim spektrom materijala.

  Slavine sa kugličnim ventilom su takođe relativno jednostavne za ugradnju i održavanje, što ih čini popularnim izborom za kućnu i industrijsku upotrebu. Slavina je kompatibilna sa svim baštenskim fitinzima iz naše ponude. Prodajna ponuda obuhvata i baštenske slavine ½“ i ¾“ .

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …