Crevo orošavajuće 30m

    2,630.00 рсд

    Crevo orošavajuće ima sledeće karakteristike:

    • fleksibilno
    • izdržljivo
    • vodopropusno po celoj dužini
    • ušteda vode do 70%

     

    Tehničke karakteristike:

    • Efikasnost vode po 1m: 0,76l – 1,26l/min pri pritisku 0,7BAR.
    • Set je opremljen sa zaptivkom za smanjenje pritiska.

     

    Upozorenje:

    • ne koristiti za vodu za piće
    • ne koristite toplu vodu za navodnjavanje
    • ispustite vazduh iz celog creva kada ga koristite po prvi put.

     

    Crevo orošavajuće je napravljeno od 100% reciklirane visokokvalitetne gume. Instalirani standardni brzi adapteri omogućavaju brzo i jednostavno povezivanje sa baštenskim crevom. Može se prekriti korom ili zakopati pod zemljom na dubini od najviše 20 cm. Idealno za precizno i efikasno zalivanje biljaka.

     

    Opis

    Crevo Orošavajuće 30m: Idealno Rešenje za Efikasno Navodnjavanje

    Crevo orošavajuće 30m je idealno rešenje za efikasno navodnjavanje vašeg vrta ili bašte. Izrađeno od 100% reciklirane visokokvalitetne gume, ovo crevo pruža izuzetnu fleksibilnost i dugotrajnost. Vodopropusnost duž celokupne dužine omogućava ravnomerno zalivanje biljaka, smanjujući gubitak vode do 70%. Opremljeno je standardnim brzim adapterima za jednostavno povezivanje sa baštenskim crevom. Takođe se može prekriti korom ili zakopati pod zemljom na dubini do 20 cm, čime se poboljšava estetika vašeg vrta.

    Prednosti Korišćenja Orošavajućeg Creva

    Efikasnost Navodnjavanja

    Orošavajuće crevo omogućava precizno i efikasno zalivanje biljaka, pružajući im potrebnu vlagu bez nepotrebnog rasipanja vode ili stvaranja lokacija sa prevelikom količinom vlage.

    Ekološka Održivost

    Korišćenje reciklirane gume za proizvodnju creva doprinosi smanjenju ekološkog otiska, dok efikasnost u korišćenju vode smanjuje ukupnu potrošnju i negativan uticaj na životnu sredinu.

    Pogodnost za Navodnjavanje Četinara, Posebno Tuja

    Crevo orošavajuće 30m je idealno za navodnjavanje četinara, uključujući tuje. Četinari, sa svojim specifičnim potrebama za vodom i često osetljivim iglicama, zahtevaju precizno i ravnomerno zalivanje. Orošavajuće crevo pruža upravo to, omogućavajući četinarima optimalne uslove za rast i razvoj.

    Upotreba Filtra za Nečistoće

    Da bi se osiguralo kontinuirano i adekvatno navodnjavanje, preporučuje se postavljanje filtera za nečistoće pre upotrebe creva orošavajućeg. Ovo će obezbediti ravnomerno navodnjavanje bez zastoja, čak i ako je voda koju koristite prljava.

    Dodatne Informacije o Upotrebi

    Za maksimalno iskorišćenje prednosti creva orošavajućeg 30m, preporučuje se postavljanje duž površina koje zahtevaju redovno zalivanje. Pravilno postavljanje i održavanje creva osigurava njegovu dugotrajnost i efikasnost. Redovno proveravajte crevo i adaptere kako biste izbegli curenje ili gubitak pritiska.

    Unijaplast Vaš Partner u Navodnjavanju

    Crevo orošavajuće 30m je novina u prodajnoj ponudi Unijaplasta. Kao i do sad trudimo se da u prodajnu ponudu dodajemo ono što su vaši zahtevi. Verujemo da sa uvodjenjem ovog artikla kao što je crevo orošavajuće doprinosimo vašem zadovoljstvu pri vašoj kupovini kod nas.

    Navodnjavanje da li poljoprivredno ili baštensko zahteva kvalitetno navodnjavanje. Crevo ovog tipa doprinosi kvalitetnom navodnjavanju u kontinutetu. Orošavajuće crevo je kompatibilno sa svim fitinzima iz baštenskog asortimana Unijaplast-a. Navodnjavanje, raspršivanje  ili zalivanje bilo kog tipa je uz Unijaplast je postalo jednostavno i prihvatljivo.

    Zaključak

    Crevo orošavajuće 30m predstavlja nezamenljiv alat za svakog vrtlara koji želi da održi svoj vrt zelenim, zdravim i ekološki održivim. Sa svojim brojnim prednostima, ovo crevo čini navodnjavanje jednostavnim, efikasnim i ekološki prihvatljivim.

     

     

     

    Ime
    E-pošta
    Telefon
    Enquiry

    Možda će vam se svideti …