Tajmer 3/4″ bluetooth Galcon

Tajmer 3/4″ bluetooth Galcon je tajmer za navodnjavanje jedne stanice prilagođen korisniku. 9001BT je napravljen za navodnjavanje kućnih bašta, sistema kap po kap i prskalica, krovnih vrtova saksija i cvetnih gredica. Sada dostupan sa Bluetooth vezom preko mobilnih uređaja. Besplatan pristup mobilnoj aplikaciji dostupan u Plai Store-u i Apple-u.

Tajmer 3/4″ bluetooth Galcon intuitivni tajmer za slavine sa jednom stanicom dizajniran je za navodnjavanje malih, stambenih vrtova, vrtova na krovovima, cvetnih gredica i biljaka u saksijama. Takođe se može koristiti sa sistemima kapanja i prskalica, što ga čini popularnim izborom među baštovanima i pejzažima.

Pogodan je za baštenske slavine od 20 mm i 25 mm i zahteva samo jednu alkalnu bateriju od 9 V za rad. Baterija nije uključena, ali dolazi sa indikatorom slabe baterije koji će vas obavestiti kada je vreme da zamenite bateriju kako biste bili sigurni da možete uživati u neprekidnoj usluzi.

Takođe se brzo i lako programira. Možete ga, na primer, koristiti za podešavanje navodnjavanja za bilo šta od jednog minuta do 12 sati. Takođe nudi korisnu opciju suspenzije kontrolera za navodnjavanje. Ova funkcija se može koristiti za privremeno obustavljanje navodnjavanja dok pada kiša kako biste uštedeli vodu. Da biste ovo automatizovali, možete ga upariti sa opcionim senzorom za kišu. Za više funkcionalnosti, takođe je kompatibilan sa opcionim senzorom temperature.

Jedna od ključnih karakteristika i atrakcija ovog specifičnog tajmera za slavine je to što uključuje Bluetooth programiranje. Sve što treba da uradite da biste iskoristili ovu korisnu funkciju je da preuzmete i instalirate besplatnu aplikaciju GalconBT (kompatibilnu sa iOS i Android uređajima), omogućite Bluetooth na svom mobilnom uređaju i otvorite aplikaciju GalconBT. Od vas će tada biti zatraženo da unesete svoj jedinstveni četvorocifreni kod kako je prikazano na ekranu vašeg Galcon tajmera za slavinu. Alternativno, još uvek možete da ga koristite za kompjuterizovani ručni rad.

Sve u svemu, serija 9001 je odličan izbor za stambenu primenu. Napravljen je posebno za male bašte i balkone.

Ostavite odgovor