Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100

  270.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100 je ključni element za završetak plastičnih oluka na spoljnoj strani vašeg sistema za odvodnjavanje. Njegova uloga je ne samo estetska, već i funkcionalna, pružajući zaštitu od prašine, insekata i drugih spoljašnjih elemenata koji mogu uticati na trajnost i performanse oluka.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

  Opis

  Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100: Zaštitite Vašu Oluku sa Stilom

  Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100 je ključni element za završetak plastičnih oluka na spoljnoj strani vašeg sistema za odvodnjavanje. Njegova uloga je ne samo estetska, već i funkcionalna, pružajući zaštitu od prašine, insekata i drugih spoljašnjih elemenata koji mogu uticati na trajnost i performanse oluka.

  Prednosti Oluk plastičnih

  Jednostavna instalacija i održavanje: Zahvaljujući svojoj lakoći i jednostavnosti, plastični oluci su idealni za DIY (uradi sam) projekte. Njihova prilagodljivost i bezbednost u instalaciji čine ih pristupačnim svima.

  Ekonomičnost i trajnost: PVC oluci su ekonomičniji od metalnih alternativa, ne zahtevaju često održavanje i pružaju dugotrajnu zaštitu bez rizika od korozije. Otpornost na vremenske uslove osigurava da će ovi oluci sačuvati svoj izgled i funkcionalnost godinama.

  Efikasnost i bezbednost: Sa svojim produbljenim profilom, plastični oluci pružaju povećanu hidrauličku efikasnost, smanjujući potrebu za velikim brojem odvodnih cevi. To ne samo da poboljšava estetiku vašeg doma, već i obezbeđuje sigurnost tokom jakih kiša.

  Ojačanje i stabilnost: Spoljašnja i unutrašnja struktura oluka pruža četvorostruko ojačanje, čime se sprečavaju deformacije pod težinom snega ili leda. Ovaj dizajn takođe eliminiše rizik od curenja vode na fasadu, čuvajući vaš dom od nepotrebnih oštećenja.

  Prednosti Plastičnih Oluka sa Završnim Čepom FI100

  Plastični materijal ovog čepa eliminiše potrebu za farbanjem i održavanjem, što značajno smanjuje rizik od korozije i održava estetski izgled oluka tokom godina. Fleksibilnost plastike omogućava lako savijanje i oblikovanje prema potrebama vašeg objekta, čime se olakšava instalacija i zamena.

  Instalacija i Trajnost

  Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100 je jednostavan za instalaciju, što omogućava brzo postavljanje bez potrebe za profesionalnim uslugama. Njegov masovno obojeni materijal i čvrstoća garantuju stabilnost i dugotrajnost bez potrebe za redovnim održavanjem.

  Hidrauličke Performanse i Bezbednost

  Sa produbljenim profilom oluka, završni čep FI100 pruža poboljšanu hidrauličku efikasnost, što doprinosi sigurnosti tokom obilnih padavina. Dodatno, četvorostruko ojačanje profila sprečava deformacije pod težinom snega ili leda, čime se obezbeđuje stabilnost sistema tokom svih vremenskih uslova.

  Zaključak

  Završni čep oluka spoljnji univerzalni FI100 je idealno rešenje za svaku zgradu koja zahteva funkcionalnost, estetiku i dugotrajnu zaštitu od elemenata. Sa svojim jednostavnim instaliranjem i izuzetnom trajnošću, predstavlja optimalan izbor za vašu oluku.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama. Možete videti uputstvo za montažu oluka klikom na sledeći link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI100

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …