Ugao oluka SPOLJAŠNJI FI100

  1,100.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Spoljašnji Ugao oluka je komponenta sistema za odvodnjavanje krova koja se koristi za povezivanje oluka na spoljašnjim uglovima zgrade. Ova komponenta omogućava pravilno preusmeravanje vode oko spoljašnjih uglova krova, osiguravajući da voda teče neometano duž sistema oluka. Ugao oluka spoljašnji je ključan za sprečavanje curenja vode i oštećenja fasade, posebno u zgradama sa složenijom krovnom konstrukcijom.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

   

   

   

  Opis

  Ugao Oluka Spolljašnji FI100 – Idealno Rešenje za Vaš Sistem Odvodnjavanja

  Ugao oluka spoljašnji FI100 i uopšteno plastični oluci (PVC) dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici. Pošto su napravljeni od oblikovane plastike, nemaju šavove i ne trebaju farbu, pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja, fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa metalnim olucima. Plastika je fleksibilna i izdržljiva.

  Šta je Ugao Oluka Unutrašnji?

  Ugao oluka spoljašnji je komponenta sistema za odvodnjavanje krova koja se koristi za povezivanje oluka na spoljašnjim uglovima zgrade. Ova komponenta omogućava pravilno preusmeravanje vode oko spoljašnjih uglova krova, osiguravajući da voda teče neometano duž sistema oluka. Ugao oluka spoljašnji je ključan za sprečavanje curenja vode i oštećenja fasade, posebno u zgradama sa složenijom krovnom konstrukcijom.

  Prednosti Plastičnih Oluka

  U poređenju sa metalnim olucima, plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija. U stvari, ugao oluka spoljašnji FI100 kao i ceo sistem, napravljeni su imajući na umu ovu činjenicu. Metalni oluci, iako fleksibilni, imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju, uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti. PVC oluci su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Ugao oluka spoljašnji FI100 se jednostavno instalira.

  Fleksibilnost i Praktičnost

  Plastični (PVC) sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti, a pošto su lakši, možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i ugao oluka spoljašnji FI100. Plastika se lako menja. To je zato što je PVC u suštini oblikovana plastika, što njegov oblik i boju čini veoma prilagodljivim dizajnu vašeg doma.

  Hidraulička Efikasnost

  Hidraulički kapacitet plastičnog (PVC) oluka je određen prečnikom oluka, a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je plastični oluk na tržištu. Ovo garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.

  Dugotrajnost i Održavanje

  Ugao oluka je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama. Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Strukturna Čvrstoća

  Spoljašnja i unutrašnja everzija ugao oluka spoljašnji FI100 nisu slučajne. Daju 4-struko ojačanje profila, koje se protežu po celoj dužini plastičnog (PVC) oluka. Ova struktura ga značajno učvršćuje i drži horizontalno i vertikalno, sprečavajući deformacije pod opterećenjem snega ili leda. Unutrašnji preklop dodatno sprečava prskanje vode na fasadu.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama.

  Zaključak

  Ugao oluka spoljašnji FI100 je savršen izbor za sve koji žele sigurnu i efikasnu krovnu odvodnju bez kompromisa na trajnosti i estetici. Kupite  spoljašnji ugao oluka FI100 danas i osigurajte svoj dom od kišnih padavina!

  Posetite naš web shop za više informacija o proizvodu: Ugao Oluka Spoljašnji FI100.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI100MM UGAO:90°

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry