Traka kap po kap Giwa 500m(kapljač)

3,120.00 рсд

Traka kap po kap Giwa 500m(kapljač)💦 ima sledeće tehničke karakteristike:

  • Pakovanje:500m
  • Razmak kapljača:10cm i 20cm
  • Protok vode:3/l/h/m, 6l/h/m i 13l/h/m

 

Jednogodišnja kapajuća traka pogodna za zalivanje i prihranu, štedi vodu i energiju, koristi se za povrtarstvo i voćarstvo. Prilikom korištenja trake obavezno filtriranje (filter 120 mesh). Lagana kapajuća traka koristi se uglavnom kod jednogodišnjih useva u povrtarstvu kao što su paradajz, paprika, lubenice, krompir itd.

Kompletnu ponudu fitinga i slavina za traku kap po kap imate u prodajnom asortimanu Unijaplast-a.

Opis

Traka kap po kap Giwa 500m(kapljač) je već godinama proizvod izbora za komercijalne farmere i baštovane u dvorištu. Ekonomična je i efikasna za zalivanje dugih, pravorednih useva. Možete koristiti traku za kapanje iznad zemlje, malčiranu ili zakopanu.

Tehnologija ekstruzije koristi visokokvalitetne specijalno razvijene polimere, poznate po svojoj čvrstoći i fleksibilnosti. Ovi polimeri su posebno razvijeni za upotrebu u teškim industrijskim i poljoprivrednim sredinama.

Navodnjavanje kap po kap omogućava efikasno zalivanje, snabdevajući vodom ključni deo biljke – koren. Na ovaj način se sprečava gubitak vode, voda se ne zadržava na lišću ili zemljištu što značajno smanjuje isparavanje ili oticanje vode.

Sistem kap po kap dovodi vodu do korena biljaka i zemlja između biljaka ostaje suva. Ovo je veoma važno, jer ako zemlja ostane suva, većina semena neće klijati. Kada se voda primenjuje tradicionalnim sistemom za navodnjavanje, zemljište između biljaka ostaje vlažno i većina semena klija.

Korišćenje traka kap po kap Giwa 500m(kapljač)  za navodnjavanje ima prednosti:

Održavanje sistema kap po kap traje manje vremena.Kada biljke dobiju duboko, dosledno zalivanje, one napreduju. Neefikasno, plitko zalivanje može biti pravi stres za biljke.Sistem za navodnjavanje kap po kap promoviše zdrav rast i otpornost biljaka na bolesti.

Navodnjavanje kap po kap, sa dodatnim okovima i kapaljkama daje veliki broj opcija. Sistem se može instalirati na različitim tipovima tla.Idealan je za navodnjavanje na neravnom zemljištu, vetrovitim područjima kao i na uobičajenim vrstama zemljišta.Postojeći sistemi prskalica za navodnjavanje mogu se prilagoditi sistemu kap po kap uz malo truda.

Instalirajte sistem za navodnjavanje kap po kap i trošićete manje vode za navodnjavanje. Ako koristite bunare, primetićete značajno smanjenje troškova pumpanja. Više nećete morati da zalivate baštu ručno. Sa automatizacijom vašeg sistema, nećete morati da angažujete nekoga da zaliva biljke dok ste na odmoru. Smanjenje biljnih bolesti i neželjenog korova značajno će smanjiti vaš rad u bašti i troškove održavanja.

Dodatne informacije

RAZMAK I PROTOK:

10cm – 6l/h/m, 10cm – 13l/h/m, 20cm – 3l/h/m

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …