Revizija za odvodnu cev oluka FI90

  1,700.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Revizija za odvodnu cev oluka je komponenta koja omogućava pristup unutrašnjosti oluka radi čišćenja, održavanja ili inspekcije. Ova komponenta se obično nalazi na određenim mestima duž odvodne cevi oluka i omogućava korisnicima da lako pregledaju ili očiste unutrašnjost oluka bez potrebe za demontažom cevovoda ili celog sistema.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

   

  Opis

  Revizija za Odvodnu Cev Oluka FI90 – Idealno Rešenje za Vaš Sistem Odvodnjavanja

  Revizija za Odvodnu Cev Oluka FI90 i uopšteno plastični oluci (PVC) dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici. Pošto su napravljeni od oblikovane plastike, nemaju šavove i ne trebaju farbu, pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja, fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa metalnim olucima. Plastika je fleksibilna i izdržljiva.

  Šta je Revizija za Odvodnu Cev Oluka?

  Revizija za odvodnu cev oluka je komponenta koja omogućava pristup unutrašnjosti oluka radi čišćenja, održavanja ili inspekcije. Ova komponenta se obično nalazi na određenim mestima duž odvodne cevi oluka i omogućava korisnicima da lako pregledaju ili očiste unutrašnjost oluka bez potrebe za demontažom cevovoda ili celog sistema.

  Funkcije Revizija za Odvodnu Cev Oluka FI90:

  1. Pristup i Čišćenje: Glavna funkcija revizije je omogućavanje jednostavnog pristupa unutrašnjosti oluka kako bi se uklonili talozi, lišće, grančice i drugi otpad koji može blokirati protok vode.
  2. Održavanje: Redovno čišćenje i održavanje oluka je ključno za očuvanje njihove efikasnosti i dugotrajnosti. Revizija oluka olakšava ovaj proces.
  3. Inspekcija: Revizija omogućava vizuelnu inspekciju oluka kako bi se identifikovali potencijalni problemi kao što su pukotine, deformacije ili drugi defekti koji mogu uticati na funkcionalnost oluka.

   

  Revizija za odvodnu cev oluka je važna komponenta koja doprinosi efikasnosti i dugotrajnosti sistema za odvodnjavanje krova. Njihova instalacija može značajno olakšati održavanje i produžiti vek trajanja oluka.

  Prednosti Plastičnih Oluka

  U poređenju sa metalnim olucima, plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija. U stvari, revizija odvodne cevi oluka FI90 kao i ceo sistem, napravljeni su imajući na umu ovu činjenicu. Metalni oluci, iako fleksibilni, imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju, uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti. PVC oluci su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Revizija Odvodne Cevi Oluka FI75 se jednostavno instalira.

  Fleksibilnost i Praktičnost

  Plastični (PVC) sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti, a pošto su lakši, možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i revizija oluka odvodne cevi FI90. Plastika se lako menja. To je zato što je PVC u suštini oblikovana plastika, što njegov oblik i boju čini veoma prilagodljivim dizajnu vašeg doma.

  Hidraulička Efikasnost

  Hidraulički kapacitet plastičnog (PVC) oluka je određen prečnikom oluka, a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je plastični oluk na tržištu. Ovo garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.

  Dugotrajnost i Održavanje

  Revizija Odvodne Cevi je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama. Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Strukturna Čvrstoća

  Spoljašnja i unutrašnja everzija revizija oluka odvodne cevi FI90 nisu slučajne. Daju 4-struko ojačanje profila, koje se protežu po celoj dužini plastičnog (PVC) oluka. Ova struktura ga značajno učvršćuje i drži horizontalno i vertikalno, sprečavajući deformacije pod opterećenjem snega ili leda. Unutrašnji preklop dodatno sprečava prskanje vode na fasadu.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama.

  Zaključak

  Revizija Oluka Odvodne Cevi FI90 je savršen izbor za sve koji žele sigurnu i efikasnu krovnu odvodnju bez kompromisa na trajnosti i estetici. Kupite  reviziju za odvodnu cev oluka danas i osigurajte svoj dom od kišnih padavina!

  Posetite naš web shop za više informacija o proizvodu: Revizija Oluka Odvodne Cevi FI90

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI90MM

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry