Račva FI90mm/90mm/67°

  1,020.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Račva FI90mm/90mm/67° predstavlja vitalnu komponentu u sistemima za odvodnju kišnice. Ova račva omogućava grananje odvoda na više izlaza, što efikasno upravlja protokom vode sa krovova. Instalira se direktno na glavnu cev oluka kako bi omogućila povezivanje dodatnih cevi ili drugih elemenata sistema.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

  Opis

  Račva FI90mm/90mm/67° za Plastične Oluke: Ključne Prednosti i Instalacija

  Šta je račva za plastične oluke?

  Račva FI90mm/90mm/67° predstavlja vitalnu komponentu u sistemima za odvodnju kišnice. Ova račva omogućava grananje odvoda na više izlaza, što efikasno upravlja protokom vode sa krovova. Instalira se direktno na glavnu cev oluka kako bi omogućila povezivanje dodatnih cevi ili drugih elemenata sistema.

  Prednosti PVC oluka i račvi

  Račva i plastični oluci (PVC) su integrisani u jednu kontinuiranu jedinicu, izrađeni od oblikovane plastike bez šavova i bez potrebe za farbanjem. Ova karakteristika značajno smanjuje rizik od korozije i obezbeđuje dugotrajnost materijala. Fleksibilnost plastike olakšava instalaciju i održavanje u poređenju sa metalnim varijantama.

  Možda najveća prednost plastičnih oluka je njihova lagana priroda. PVC oluci teže mnogo manje od metalnih sistema. Što je ogroman bonus za krovopokrivače i građevinare kada pomeraju proizvod po gradilištu i gore-dole po merdevinama/skelama.

  Lakši proizvod dovodi ne samo do brže ugradnje, već i do bezbednijeg montiranja. Što je dobra vest za krovopokrivače i klijente. Lakše opterećenje je takođe dobro za ugljenični otisak PVC oluka, jer je potrebno manje prostora i podrške u tranzitu.

  Lagani plastični oluci takođe čine „uradi sam“ mnogo izvodljivijim. Međutim, postavljanje oluka i dalje treba da izvode samo oni koji su dovoljno iskusni i kompetentni.

  Instalacija i praktičnost

  Račva FI90mm/90mm/67° se jednostavno montira, pružajući brzu instalaciju i visoku prilagodljivost sistema. PVC oluci su ekonomičniji i praktičniji za ugradnju u odnosu na metalne oluke, što ih čini idealnim izborom za različite građevinske projekte. Ova karakteristika omogućava korisnicima da izvrše instalaciju bez potrebe za angažovanjem profesionalaca, što dodatno smanjuje troškove.

  Hidrauličke karakteristike i estetika

  Oluci od PVC-a imaju produbljen profil koji garantuje efikasno odvođenje vode tokom obilnih padavina. Ova karakteristika ne samo da smanjuje potrebu za dodatnim odvodnim cevima već i unapređuje estetski izgled objekta. Zahvaljujući visokokvalitetnim stabilizatorima i bojama, PVC oluci zadržavaju stabilnu boju i zahtevaju minimalno održavanje tokom godina.

  Zaključak

  Račva FI90mm/90mm/67° za plastične oluke predstavlja optimalno rešenje za efikasno upravljanje kišnicom na vašem objektu. Ova komponenta kombinuje trajnost, pouzdanost i jednostavnost instalacije, zadovoljavajući zahteve savremenih građevinskih standarda. Posetite Unijaplast i saznajte više o našem asortimanu Kanion sistema za oluke.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama. Možete videti uputstvo za montažu oluka klikom na sledeći link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK:FI90MM UGAO:67°

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …