Pumpa potap VSP 18000 Villager

    12,500.00 рсд

    Pumpa se koristi za podizanje tečnosti pomoću elektromotora na koji je priključena potopljena pumpa. Takođe se koristi za odvodnjavanje bazena, rezervoara, jame, bunara ili poplavljenog podruma. Zove se potopljena pumpa jer se može staviti pod vodu.

    Imajte na umu da nisu sve potopljene pumpe pogodne za podizanje sve vode. Potopna pumpa se takođe može koristiti za distribuciju vode u akvarijumima, ribnjacima ili drugim fontanama. Pumpa male snage je dovoljna u ovom slučaju.

     

    Pumpa potap VSP 18000 Villager ima sledeće karakteristike:

    KategorijaPumpe za vodu
    Tip motoraElektro-motor
    Radni napon230 V ~ 50 Hz
    Priključna snaga1100 W
    Prečnik izlaza (Ø1” (25mm)
    Maksimalna dubina povlačenja8 m
    Maksimalna visina vodenog stuba8 m
    Maksimalni protok vode18 m³/h
    Maks. temperatura vode35°C
    Tip kućišta pumpeInox
    Masa14 kg
    Linija proizvodaOrange edition

     

    Villager potapajuće pumpe su pogodne za hidromelioraciju, bez obzira da li je u pitanju čista ili zagađena voda. U zavisnosti od snage, protoci ovih pumpi se kreću od 6 do 18 hiljada litara vode na sat. Pumpe za čistu vodu mogu usisati čestice do 5mm, dok pumpe za zaprljanu vodu mogu usisati čestice prečnika do 15mm.

    Potopna pumpa može da odvodi različite vrste vode: čistu vodu, čistu kišnicu, otpadnu vodu, prljavu vodu, tešku vodu sa gradilišta i vodu iz kanalizacije.

     

    Opis

    Pumpa potap VSP 18000 Villager za vodu je tip pumpe koja radi uronjena u tečnost i služi za pumpanje vode iz bunara. Sa potopljenom pumpom, voda se gura prema površini, a ne povlači je naopako. Posebno su dizajnirani i uvek su potopljeni u vodu za pumpanje.

    Ceo sklop koji se sastoji od motora i pumpe je potpuno potopljen u tečnost koja se obrađuje. Potopna pumpna jedinica je hermetički zatvoreno telo, sa pumpom koja je usko povezana sa njim. Generalno, usklađen je sa direktivama EU i ISO.

    Pumpa potap VSP 18000 Villager se obično uvodi u tečnost da bi je gurnula sa jednog mesta na drugo. To je prikazano na donjoj slici. Motor potopljene pumpe pretvara kinetičku energiju u centrifugalnu energiju. Konačno, energija pritiska podiže vodu iz bunara.

    Slede specifikacije potopljenih pumpi koje se moraju uzeti u obzir:

    – Maksimalna snaga (vati): U zavisnosti od ovog parametra, potopljene pumpe će pokretati više ili manje tečnosti.

    – Maksimalna visina pritiska (metar): To je maksimalna visina do koje se tečnost može pumpati.

    – Maksimalni protok (litara/sat): Kapacitet pumpe da pomeri određenu zapreminu u jedinici vremena.

    – Maksimalna dubina uranjanja: Pošto su potopljeni u tečnost, moraju imati opseg pritisaka koje mogu da izdrže. Ovi podaci ukazuju na dubinu kojoj pumpa može biti izložena.

    – Prekidač pritiska: Kontrolna tabla jedinice koja pokazuje različite radne pritiske.

    – Maksimalna veličina čvrstih materija (mm): Faktor koji će ukazati na maksimalnu veličinu ostataka fluida koji se pumpa.

    Pumpe obično rade neprekidno, bez potrebe da ih palite ili isključujete. Sistem automatskog zaustavljanja zaustavlja motor pumpe kada nema tečnosti za transport i sprečava pregrevanje motora sa mogućim oštećenjima.

    Maksimalna temperatura fluida (°C): Rad sa tečnostima visoke temperature može dovesti do pregrevanja motora, uzrokujući kvar mašine.

     

    Ime
    E-pošta
    Telefon
    Enquiry

    Možda će vam se svideti …