Prostirka platno 50g/m2

3,840.00 рсд9,460.00 рсд

Prostirka platno služi za odbijanje korova i drugih izraslina oko kulture.

U ponudi su sledeće dimenzije 50g/m2: 1.6m/50m i 2.1m/100m

Očisti

Opis

PROSTIRKA PLATNO 50g/m2

Agrotekstil za malčiranje zemljišta je najbolja metoda bez prskanja za uklanjanje korova uz poboljšanje uslova vegetacije biljaka. Malčiranje netkanog agrotekstila protiv korova ima širok spektar primena. Njegova zaštitna svojstva mogu se koristiti u uzgoju: povrća, voća i ukrasnog žbunja i cveća. Najveća doza koncentrata stabilizatora protiv UV zraka povećava vek trajanja i produžava vek trajanja proizvoda.

Kada pričamo o ovoj prostirki koja je po gramaži najtanja od drugih iz ponude dolazimo do toga da ima drugačiju namenu nego druge.Konkretno ova prostirka nije predviđena da se stavlja po površini u plasteniku gde je visoka koncentracija hodanja tj.pritiska i habanja.

Prostirka platno je predviđena da se stavlja oko kultura koju gajite tj.oko cveća,stabala,…tj.tamo gde se neće učestalo hodati a samim tim i vršiti pritisak i samo habanje.

Daleko od toga da je ova prostirka slaba i da se lako kida pod pritiskom težine ali svakako nije predviđena za upotrebu kao što su druge prostirke iz naše ponude koje su duplo jače i duplo teže i služe za slobodno hodanje po njima tj.trpe habanje i konstantno opterećenje.

Prostirka polprotex koja je u EU totalni hit među korisnicima zbog vrhunskog materijala za proizvodnju (prostirki,agrila,malč folija,…)koji je danas teško naći do precizno urađene UV stabilizacije.Polprotex je brend koji UNIJAPLAST sa ponosom uvozi.

UNIJAPLAST se trudi da svojim kupcima pa i onima koji nisu kupci pruži maksimalnu sigurnost kupovine ili savetovanja.

Brend UNIJAPLAST raste iz sata u sat jer se trudimo da naš pristup utiče na kupce da se vrate nazad i nastave saradnju sa nama.

PROVERENO + SIGURNO + KVALITETNO = UNIJAPLAST!!!

Dodatne informacije

DIMENZIJE:

1.6m/50m, 2.1m/100m

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry