Prostirka crna

1,440.00 рсд20,080.00 рсд

U ponudi imamo prostirke crne 95g/m2 i 100g/m2.

Pored dve različite gramaže isto tako imamo i različite širine i dužine u ponudi.

Prostirke sa UV stabilizatorom doprinose vašim poljoprivrednim ili pak hobi ciljevima.

Očisti

Opis

Zbog velike osnovne težine , prostirka agrilna je mnogo izdržljivija i otpornija na oštećenja od tanjih netkanih materijala. Može se uspešno koristiti gde god je potrebna najveća snaga i pouzdanost. Najčešće se koristi za izgradnju puteva, staza, šljunka ili kamena i tamo gde je više izložena sunčevoj svetlosti. Posebno se preporučuje za uzgoj jagoda i borovnica. Namenjen kupcima koji žele da budu sigurni da kupuju najjači i najtrajniji proizvod.

Agrotekstil tkanina kao podloga sprečava rast korova tj korišćenje raznih hemikalija /pesticida/ a sa druge strane agrotekstil omugućuje prolaz vode.Agrotekstil je UV stabilizovana sa standardnom gramažom od 100gr/m2 gde na površini tknanina imate i zelene kockice koja vam daje smernicu za postavljanje biljaka. Sama agrotekstil se koristi za rasadničarsku proizvodnju ali sad već krenuo da se koristi i kao podlogu za maline, kupine.Kao i u aranžiranju bašta. Jako je bitno da kod montaže i korišćenja agrotekstila ne donje do fizičkog ostećenja jer već nam tom delu korov može da nadje svoj put ka izlazu.

Agrotekstil je polipropilenski sintetički materijal, male mase i velike elastičnosti, što omogućava lako korišćenje i manipulaciju, a stabilizovan je protiv UV zračenja. Polaže se preko useva na otvorenim poljima ili zatvorenim površinama, čime se ubrzava rast biljaka, zaštita od mraza, niskih temperatura i insekata. Zemljište se ispod agrotekstila u toku dana zagreva, a noću sporije hladi, tako da ne može doći do velikih razlika u temperaturi, tj. temperaturnog šoka zemljišta. Propustljiv je za navodnjavanje, kiša se na njemu ne zadržava, ne apsorbuje vodu, tako da je odmah suv. Kapi vode od zalivanja kišenjem polako prolaze kroz mikropore na tkanini i ravnomerno kvase zemljište. Agrotekstil dozvoljava raniju sadnju povrća, voća, svih biljaka. Sprečava rast korova i isključuje potrebu primene herbicida. Odličan je i kao podloga kod dekoracija dvorišta, ispod malča i oblutaka.

Dodatne informacije

DIMENZIJA:

1.05/100m 100g/m2, 2.1/100m 100g/m2, 1.1/100m 95g/m2, 2.1/100m 100g/m2, 1.05/10m 100g/m2

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …