Platno za ograde 80%

2,890.00 рсд9,640.00 рсд

Platno za ograde 80% ima sledeće karakteristike:

• stvara efikasnu zaštitu od ekstremne sunčeve svetlosti

• obezbeđuje optimalnu ventilaciju i temperaturu

• štiti od nepovoljnih vremenskih uslova, kao što su vetar, grad

• rupe postavljene na ivici za lakšu montažu

Instalacija:

• u rasadnicima, hortikulturi, šumarstvu i staklenicima

• pokrivači za terase, balkone, ograde rekreativnih prostora i sportova

Platno za ograde je kompatibilno sa kopčama za mreže UV iz prodajne ponude Unijaplast-a.

Opis

Platno za ograde 80% za privatnost je idealan izbor za komercijalno gradilište ili privatna dvorišta da izdrži teške vremenske uslove, kao što su vetar i sunce. Naše platno za ograde je visokog kvaliteta, daju vam mogućnost za razne veličine od širine 2 metra, dužine 10 metara i 50 metara boja je tamno zelena.

Platno za ograde 80% za zaštitu privatnosti može sprečiti neželjene gledaoce; blokirati vetar oko gradilišta i blokirati ružna područja. Može se koristiti kao nadstrešnica, tenda itd. u vašem dvorištu, terasi, prilazu, školskom dvorištu, sportskom terenu, čamcu i tako dalje.

Pletena mreža sa rupicama sa strane za pričvršćivanje sa UV stabilizatorom. Platno stabilizovano sa višim stepenom stabilizacije kako bi se sprečila degradacija mreže ultraljubičastim zracima sunca i na taj način traju duže od ostalih. Platno protiv sunca pomaže u kontroli:temperature,svetlost,voda i vlaga prirode prema zahtevima što rezultira najboljim učinkom i zadovoljstvom korisnika. Dužine mogu biti proizvoljno krojene bez rasipanja strukture materijala. Instalacija je vrlo jednostavna uz korišćenje odgovarajućih UV kopči ili vezica. Korišćenjem platna protiv sunca  dobijamo najveću količinu raspršene (difuzne) svetlosti sa manje UV svetla. Što je posledica svojstva belog pigmenta da rasipa svetlost i apsorbuje UV zrake.

Napravljena je  od 100% novih polietilenskih materijala (ne recikliranog materijala), sa visokom zateznom čvrstoćom, izdržljivom pletenom konstrukcijom, iznutra tretiranom UV zračenjem. Dvostruko prošiveni povez za poboljšanje tkanja i veću izdržljivost. Mesingani otvor otporan na truljenje sa svih strana da bi se izbegla rđa, vremenske prilike, lomljenje, ljuštenje.

UNIJAPLAST je postao prepoznatljiv i po širokoj ponudi platna za ograde kao i mreža protiv sunca.

Dodatne informacije

Dimenzija:

2.0 X 10M, 2.0 X 50M

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …