Pe LD džak 500 x 700 x 0.09 10/1

385.00 рсд

Pe LD džak ima sledeće karakteristike:

– širina 500mm

– visina 700mm

– debljina 0,09mic

– pakovanje sadrži 10 komada

Pe LD džak 500 x 700 x 0.09 10/1 je visokog kvaliteta za pakovanje prehrambenih namirnica pogotovo kupusa i drugih životnih namirnica.

 

Opis

Pe LD džak 500 x 700 x 0.09 10/1 ima mnoge prednosti, uključujući pristupačnu proizvodnju i lakoću recikliranja i ponovne upotrebe. Plastiku je potrebno pravilno reciklirati kako bi se maksimizirala njihova ekonomska vrednost i kako bi se smanjio njihov uticaj na životnu sredinu.

Šta je PE-LD?

Pe LD džak 500 x 700 x 0.09 10/1 je fleksibilan i lagan oblik polietilena. Koristi se za proizvodnju raznih plastičnih kesa, omota, igračaka, telefonskih kablova i rezervoara za skladištenje. PE-LD je najčešće reciklirani polimer u celom svetu zbog višestruke primene u svakodnevnom životu.

Njegova fleksibilnost i izdržljivost čine ga idealnim za pakovanje i torbe koje moraju biti lagane, ali za višekratnu upotrebu. Ova plastika je veoma tražena od strane reciklera. Koristi se za proizvodnju obloga za kante, građevinske folije, pokrivača za nameštaj i mnogih vrsta plastičnih kesa. Značajan rast u reciklaži PE-LD može se pripisati činjenici da su barijere za ulazak prilično niske i da postoji dobro uspostavljena mreža sakupljanja.

Prednosti PE-LD ambalaže

PE-LD ima brojne jedinstvene karakteristike koje ga čine vrednim materijalom za pakovanje. Razlikuje se od normalnog polietilena jer ima nižu molekularnu težinu. Što ga čini lakšim i fleksibilnijim – manje gustim od konvencionalnog polietilena. Svi polietilenski polimeri imaju beličastu boju i polukristalni su, ali PE-LD je fleksibilniji.

Idealan je za proizvodnju plastičnih kesa, listova, filmova, cevi, kesica i kablova. PE-LD reciklaža ima stopu konverzije od 100% kada se plastične kese prerađuju u nove plastične kese – nema nikakvog otpada. Tržište fleksibilne ambalaže je takođe najveći potrošač recikliranog plastičnog materijala. PE-LD je veoma tražen materijal za reciklere i proizvođače ambalaže.

PE-LD je netoksičan i nereaktivan, tako da se može koristiti u industriji hrane i pića za skupljanje i skladištenje proizvoda za potrošnju. Ove karakteristike i prednosti čine PE-LD jednim od najvrednijih plastičnih materijala za pakovanje na svetu i polimerom broj jedan koji se najviše reciklira u celom svetu.

Dodatne informacije

KARAKTERISTIKE

DEBLJINA:0,09MIC VISINA:700MM ŠIRINA:500MM

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …