Nosač oluka metalni pravi FI130

  840.00 рсд

  Glavne prednosti Kanion sistema oluka:

  • oluci otporni na vremenske uslove i koroziju
  • sistem oluka održava visoku krutost tokom rada
  • ima čvrste veze
  • lako se sklapa
  • ima visoku hidrauličnu efikasnost
  • sistem oluka uključuje veliki broj okova i dodatnih elemenata za izbor
  • nije potrebno održavanje.

   

  Nosač oluka metalni pravi FI130 je metalni element koji se koristi za montiranje oluka na zgradu. Za razliku od bočnih nosača, pravi nosač oluka je dizajniran da se postavlja direktno ispod oluka, omogućavajući mu da bude čvrsto pričvršćen uz ivicu krova ili zida zgrade.

  Garancija na Kanion sisteme plastičnih oluka je 10 godina, vek trajanja 50 godina. Klikom na link OLUCI PLASTIČNI MONTAŽA UNIJAPLAST AGN DOO NOVI SAD. možete videti kako se montiraju oluci plastični. Kanion sistemi plastičnih oluka se savršeno spajaju uz Griffon gel i Griffon prajmer.

   

  Opis

  Nosač oluka metalni pravi FI130 – Idealno rešenje za vaš sistem odvodnje

  Nosač oluka metalni pravi FI130 je metalni element koji se koristi za montiranje oluka na zgradu. Za razliku od bočnih nosača, pravi nosač oluka je dizajniran da se postavlja direktno ispod oluka, omogućavajući mu da bude čvrsto pričvršćen uz ivicu krova ili zida zgrade. Ovaj nosač je ključan za stabilnost i efikasnost sistema odvodnje kišnice.

  Osnovne karakteristike nosača oluka metalnog pravog FI130

  Materijali visokog kvaliteta

  Nosač oluka metalni pravi FI130 izrađen je od čelika, aluminijuma ili drugih metala otpornih na koroziju. Ovi materijali su odabrani kako bi izdržali težinu oluka i vodu koja prolazi kroz njih, pružajući dugotrajnost i pouzdanost.

  Dizajn i dimenzije

  Pravi nosač oluka FI130 dizajniran je da odgovara specifičnim dimenzijama i profilima oluka, osiguravajući stabilnost i pravilno poravnanje. Ovaj nosač je optimizovan za različite vrste oluka, pružajući savršeno uklapanje i podršku.

  Jednostavna metoda montaže

  Montaža nosača oluka metalnog pravog FI130 je jednostavna. Nosači se obično pričvršćuju vijcima ili ekserima direktno na drvenu, metalnu ili zidanu podlogu krova ili zidova. Ova metoda montaže osigurava čvrsto pričvršćivanje i stabilnost oluka.

  Prednosti nosača oluka metalnog pravog FI130

  Stabilnost i sigurnost

  Nosač oluka metalni pravi FI130 omogućava stabilno i sigurno postavljanje oluka, što je ključno za efikasnost sistema za odvodnju kišnice. Stabilnost oluka osigurava pravilno sakupljanje i odvođenje vode, sprečavajući oštećenja strukture zgrade.

  Otpornost na koroziju

  Zahvaljujući materijalima otpornim na koroziju, nosači oluka FI130 osiguravaju dugotrajnost i minimalno održavanje. Ovi nosači ostaju nepromenjeni i efikasni čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

  Laka instalacija

  Pravi nosači oluka FI130 su jednostavni za instalaciju. Njihova montaža ne zahteva angažovanje profesionalca, što smanjuje troškove i vreme potrebno za postavljanje sistema odvodnje kišnice.

  Primena nosača oluka metalnog pravog FI130

  Metalni pravi nosači oluka FI130 se koriste u različitim građevinskim projektima, bilo da se radi o stambenim ili komercijalnim objektima. Njihova uloga je da podrže oluke na način koji omogućava efikasno sakupljanje i odvođenje kišnice, sprečavajući oštećenja strukture zgrade usled vlage.

  Kombinacija nosača oluka metalnog pravog FI130 i PVC oluka

  Nosač oluka metalni pravi FI130 i uopšteno oluci (PVC) dolaze u jednoj kontinuiranoj jedinici. Pošto su napravljeni od oblikovanog metala, nemaju šavove i ne trebaju farbu, pa je s vremenom manja šansa od korozije. Takođe je manja šansa za udubljenja, kao i fleke i ogrebotine na njihovoj površini u poređenju sa običnim metalnim olucima.

  Fleksibilnost i izdržljivost PVC oluka

  Plastika je fleksibilna. U poređenju sa nekim metalnim olucima, plastika ne gubi lako svoj oblik kada se savija. U stvari, nosač oluka metalni pravi doprinosi još većoj stabilnosti plastičnih oluka. Metalni oluci, iako fleksibilni, imaju tendenciju da se izobliče nakon primene značajnog pritiska. Mnogo lakše se savijaju, uvijaju i udubljuju od plastičnih varijanti.

  Ekonomičnost i praktičnost PVC oluka

  PVC oluci  su jeftiniji i praktičniji za ugradnju od metalnih oluka. Nosač plastičnog oluka metalni pravi FI130 se jednostavno instalira. Plastični (PVC) sistemi su jeftiniji po nominalnoj vrednosti, a pošto su lakši, možete ih instalirati ili zameniti bez potrebe da angažujete profesionalca za instalaciju kako samog sistema tako i nosača oluka metalni pravi FI130.

  Hidraulička efikasnost plastičnih oluka

  Hidraulički kapacitet plastičnog oluka je određen prečnikom oluka, a ne odvodne cevi. Oluk plastični ima produbljen profil oluka i najdublji je plastični (PVC) oluk na tržištu. Ovaj dizajn garantuje povećanu hidrauličku efikasnost i sigurnost tokom velikih kiša, a takođe smanjuje broj odvodnih cevi, što utiče na estetiku objekta.

  Dugotrajnost i minimalno održavanje

  Nosač oluka metalni pravi FI130 je napravljen od masovno obojenog materijala uz upotrebu najkvalitetnijih stabilizatora i boja, što garantuje odsustvo korozije i održava ujednačenu boju svih elemenata godinama. Pored toga, plastični oluci ne zahtevaju održavanje!

  Zaključak

  Nosač oluka metalni pravi FI130 predstavlja idealno rešenje za stabilnost i dugovečnost sistema za odvodnju kišnice. Kombinacija metalnih nosača i plastičnih oluka pruža najbolji balans između izdržljivosti, ekonomičnosti i estetske privlačnosti. Posetite naš web shop i pronađite savršene nosače i oluke za vaš dom, osiguravajući dugotrajnu zaštitu i efikasnost vašeg krova.

  Dugovečnost i Garancija

  Kanion sistemi plastičnih oluka dolaze sa garancijom od 10 godina, a njihov vek trajanja prelazi 50 godina. Ova izdržljivost osigurava da vaš sistem za odvodnjavanje ostane funkcionalan i pouzdan dugi niz godina bez potrebe za čestim zamenama ili popravkama.

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  PREČNIK FI130

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …