Mreža protiv krtica i ptica

3,360.00 рсд22,120.00 рсд

Super snažna braon mreža protiv krtica i ptica koja se nudi u našoj prodavnici napravljena je od laganog BOPP materijala.

Dimenzije: 1m/25m i 2m/200m.

Mreža iz naše ponude u sebi ima UV stabilizator i samim tim je otporna na sunce.

Opis

MREŽA PROTIV KRTICA I PTICA

Super snažna braon mreža protiv krtica koja se nudi u našoj prodavnici napravljena je od laganog BOPP (dvostruko orijentisanog polipropilena) materijala. Dizajniran je za zaštitu od krtica, voluharica i drugih štetočina. Mreža ojačava i stabilizuje površinu tla, što daje odlične rezultate pri kreiranju travnjaka i cvetnih leja.

Ojačana mrežasta veza koju koristi italijanski proizvođač omogućava da se dobije odlična uzdužna i poprečna čvrstoća na kidanje od 5 kN / m2. Otporan je na zemljišne uslove i sve oblike đubrenja.

Upotreba stabilizatora protiv UV zraka omogućila je da mreža bude otporna na sunce, kojoj je izložena prilikom postavljanja travnjaka. * mreža sklopljena na 1m

PREDNOSTI

Mreže protiv krtica i ptica su lagane, ali istovremeno i teške poput metalnih mreža i otporne su na hemikalije i vremenske uslove. Poseban proces istezanja u oba smera, kojem se podvrgavaju, obezbeđuje ovim mrežama izuzetnu zateznu čvrstoću, tako da mogu da izdrže najintenzivnija naprezanja. Za razliku od metalnih mreža, rolne polipropilenske mreže su lagane i jednostavne za transport i montažu. Efikasna metoda protiv krtica koja ne šteti životinjama. Fleksibilna, jednostavan za instalaciju. Lako se oblikuje. Rolne su lagane, pa se lako transportuju i postavljaju

Namena joj je za zaštitu površina zasađenih travom od krtica. Pre zasađivanja trave
postavljanjem u zemlju štiti i predstavlja fizičku prepreku koja ne dozvoljava
krticama izbijanje na površinu tla.


Isto tako služi za zaštitu od ptica kod objekata gde ulaze golubovi, kao na primer što su hangari.

Unijaplast se već preko dve decenije trudi da vam ponudi najbolje od najboljeg.Nikad nismo išli na uštrb kupaca tako ćemo i dalje nastaviti.

 

 

 

Dodatne informacije

DIMENZIJE:

1/25m, 2/200m

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …