Lay flat spojnica VN PN6

480.00 рсд945.00 рсд

Lay flat spojnica VN PN6 ima sledeće tehničke karakteristike:

– otporan na koroziju i druge hemijske supstance

– UV stabilizovan

– otporan na vremenske promene.

Lay flat spojnica VN PN6 je kompatibilna sa svim lay flat crevima sa tržišta.

Opis

Lay flat spojnica VN PN6 spada u grupu lay flat fitinga namenjenih za sigurno spajanje lay flat creva. Lay flat fitinzi su proizvedeni od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Korišćenje UV stabilizatora doprinosi velikoj izdržljivosti na vremenske promene. Kvalitetan materijal i UV stabilizator doprinose visokom kvalitetu lay flat fitinga. Lay flat spojnica VN PN6 olakšava instaliranje lay flat creva za navodnjavanje.

U ponudi je niz fitinga za lay flat creva.Za različite veličine i tipove lay flat creva koja se obično koriste u sektoru navodnjavanja i građevinarstva. Kada je u pitanju prenos vode ili drugih supstanci, lay flat fitinzi su vitalni deo u obezbeđivanju uspešnog i bezbednog protoka supstanci. Naši konektori za lay flat creva su izdržljivi i visokog kvaliteta. Što znači da ste mirni kada ih koristite sa svojim crevima; to znači da su curenje i prosipanje tokom prenosa stvar prošlosti!

Šta je Lay flat crevo?

Lay flat crevo je napravljeno od PVC-a. Kao što ime sugeriše, jedno od njegovih ključnih svojstava je sposobnost creva da se položi ravno za potrebe skladištenja. Koriste se za isporuku vode u ulogama kao što su građevinarstvo ili navodnjavanje. Kada nije lako transportovati vodu.

Još jedna oblast u kojoj se lay flat crevo može dobro iskoristiti je čišćenje od poplava, kada se koristi u tandemu sa pumpom za vodu. Pumpa za vodu usisava vodu iz poplavljenog područja. A zatim se koristi laj flat crevo za ispuštanje u bezbedno područje ili poplavnu ravnicu koja je često udaljena nekoliko stotina metara. Lay flat creva se mogu brzo i lako spojiti zajedno sa spojnicama lay flat. Lay falt fitinzi vam omogućavaju da napravite savršenu dužinu creva za zadatak koji vam je potreban.

Fitinzi su dostupni u različitim prečnicima. Lay flat fitinzi iz prodajne ponude Unijaplast-a su kompatiblni sa svim lay falt crevima sa tržišta.

Dodatne informacije

DIMENZIJA:

Fi52mm x 2", Fi76mm x 3", Fi100mm x 3", Fi100mm x 4"

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry

Možda će vam se svideti …