Layflat holender UN PN6

  620.00 рсд1,575.00 рсд

  Layflat holender PN6 ima sledeće tehničke karakteristike:

  • otporan na koroziju i druge hemijske supstance
  • UV stabilizovan
  • otporan na vremenske promene.

   

  Layflat holender PN6 je kompatibilan sa svim layflat crevima sa tržišta.

   

  Opis

  Layflat Holender UN PN6: Kvalitetni Fiting za Layflat Creva

  Prednosti Layflat Holendera UN PN6

  Layflat holender UN PN6 spada u grupu layflat fitinga namenjenih za sigurno spajanje layflat creva. Ovi fitinzi su proizvedeni od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Korišćenje UV stabilizatora doprinosi velikoj izdržljivosti na vremenske promene. Kvalitetan materijal i UV stabilizator doprinose visokom kvalitetu layflat fitinga. Layflat holender UN PN6 olakšava instaliranje layflat creva za navodnjavanje.

  Namena Layflat Holendera UN PN6

  Layflat holender UN PN6 je dizajniran za sigurno i efikasno spajanje layflat creva. Njegova glavna svrha je obezbeđivanje čvrstog i pouzdanog spoja između creva, čime se sprečava curenje i obezbeđuje nesmetan protok vode ili drugih tečnosti. Ovaj holender je idealan za upotrebu u različitim sektorima, uključujući poljoprivredu, građevinarstvo, i hitne situacije kao što su poplave. Njegova otpornost na UV zračenje i izdržljivost čine ga dugotrajnim rešenjem za sve vaše potrebe spajanja creva.

  Raznovrsni Fitinzi za Layflat Creva

  U ponudi je niz fitinga za layflat creva za različite veličine i tipove layflat creva koja se obično koriste u sektoru navodnjavanja i građevinarstva. Kada je u pitanju prenos vode ili drugih supstanci, layflat fitinzi su vitalni deo u obezbeđivanju uspešnog i bezbednog protoka supstanci. Naši konektori za layflat creva su izdržljivi i visokog kvaliteta, što znači da su curenje i prosipanje tokom prenosa stvar prošlosti!

  Svrha Layflat Creva u Navodnjavanju i Građevinarstvu

  Layflat creva igraju ključnu ulogu u navodnjavanju i građevinarstvu. U navodnjavanju se koriste za efikasnu isporuku vode do poljoprivrednih površina, omogućavajući pravilno i ravnomerno zalivanje useva. U građevinarstvu, layflat creva se koriste za odvodnjavanje, prenos vode i drugih tečnosti na gradilištima. Njihova fleksibilnost i mogućnost brzog postavljanja i uklanjanja čine ih idealnim za ove primene.

  Šta je Layflat Crevo?

  Layflat crevo je napravljeno od PVC-a. Kao što ime sugeriše, jedno od njegovih ključnih svojstava je sposobnost creva da se položi ravno za potrebe skladištenja. Koriste se za isporuku vode u ulogama kao što su građevinarstvo ili navodnjavanje, kada nije lako transportovati vodu.

  Primene Layflat Creva

  Još jedna oblast u kojoj se layflat crevo može dobro iskoristiti je čišćenje od poplava, kada se koristi u tandemu sa pumpom za vodu. Pumpa za vodu usisava vodu iz poplavljenog područja, a zatim se koristi layflat crevo za ispuštanje u bezbedno područje ili poplavnu ravnicu koja je često udaljena nekoliko stotina metara. Layflat creva se mogu brzo i lako spojiti zajedno sa spojnicama layflat. Layflat fitinzi vam omogućavaju da napravite savršenu dužinu creva za zadatak koji vam je potreban.

  Kompatibilnost i Raznolikost

  Fitinzi su dostupni u različitim prečnicima. Layflat fitinzi iz prodajne ponude Unijaplast-a su kompatibilni sa svim layflat crevima sa tržišta. Bilo da se radi o navodnjavanju, građevinarstvu ili hitnim situacijama kao što je čišćenje poplava, layflat holender UN PN6 je pouzdan izbor za vaše potrebe.

   

  Dodatne informacije

  DIMENZIJA:

  Fi52mm x 2", Fi76mm x 3", Fi100mm x 4"

  Ime
  E-pošta
  Telefon
  Enquiry

  Možda će vam se svideti …