Slivnik CF „DRY 1″(suvi)

1,360.00 рсд

Confluo Standard Clasicc Line – DRY model.

Peštan kompanija svoje Confluo Standard Classic kupatilske slivnike proizvodi u 2 različite veličine (100 mm x 100 mm i 150 mm x 150 mm), 6 različitih dizajna rešetke (Prohrom „Tide“, Prohrom „Drops“, Prohrom „Square“, Zlatni „Tide“, Zlatni „Drops“, Zlatni „Square“), 6 različitih baza (Horizontalna baza sa 1 izlazom, Horizontalna baza sa 1 ulazom/1 izlazom, Horizontalna baza sa 3 ulaza/1 izlazom, S baza sa 28 mm vodenog čepa, S baza sa 25 mm vodenog čepa, Vertikalna baza) i 3 različite vrste sifoniranja (Sifon u S bazi, Suvi sifon, čašica sifon). Sve baze Confluo Standard Classic modela imaju DN 50 mm izlaze i DN 40 mm ulaze sa protokom od čak 48 l/min. Minimalna visina ugradnje je od 56 mm do 78 mm, u zavisnosti od modela.

Napomena: Svi Confluo Standard Classic modeli se dostavljaju sa kompletnim setom srafova i zaštitnim šeširom za slivnik prilikom betoniranja.

Opis

Motivisani konceptom tuš kabine „bez barijere“ osmislili smo rešenja koja će zadovoljiti u potpunosti sva očekivanja kako po funkcionalnosti tako i po dizajnu. Bogat asortiman Confluo slivnika kome pripadaju centralni slivnici i slivnici za tuš kabine različitih dimenzija i modela rešetki uklopiće se savršeno u vaš prostor.

Idealno rešenje za walk-in tuš kabine. Ovoj kategoriji proizvoda pripadaju najpopularniji linearni  slivnici ali i Confluo Zidni slivnik. Sve modele odlikuje veliki izbor veličina, 3 tipa rešetke (staklo, nerđajući čelik i 24-karatna pozlata) veliki protok i ultra niska samočisteća S baza sa mogućnošću rotiranja od 360 stepeni.

Confluo Standard slivnici
Kompanija Peštan u svojoj ponudi ima preko 150 modela Confluo Standard Clasicc Line . Sve modele karakteriše telo od plastike i rešetka od nerđajućeg čelika, stakla, keramike ili 24-karatne pozlate. U ponudi se mogu naći različite veličine rešetki (10×10, 15×15, 20×20) i dizajn (Tide, Square, Drops, Plate 2 u 1, Crno i Belo staklo, keramika i 24-karatna pozlata). Glavne prednosti su veliki izbor modela, visoka stopa protoka, modularan i fleksibilan sistem koji čini 6 baza i 3 tipa sifona, ali i lakoća postavljanja i održavanja.

Confluo Standard DRY 2

CONFLUO STANDARD slivnik “ DRY 2“ izrađen od PP, sa jednim bočnim ulazom Ø40, sa jednim horizontalnim Ø50 izlazom zglobno podesivim pod uglom do 15°,minimalne visine ugradnje 64 mm i protoka od 0,80 l/s.

Slivnik sa čašicom(sifon) suvog slivnika koja može da se izvadi, visine vodenog čepa 38 mm, obručom za hidroizolaciju koji takođe može da se ukloni po potrebi i na koji je moguće montirati flanšu za hidroizolaciju,nosačem rešetke suvog slivnika podesivim po visini.

Prohromska rešetka “DRY” klase K3 (do 300 kg opterećenja) dimenzija 94×94 mm.

Podne rešetke i slivnici treba da budu tipa ”PEŠTAN” Aranđelovac ,ili ekvivalentnog kvaliteta. Ugradnja slivnika se vrši uz ostvarivanje vodonepropusne veze sa hidroizolacijom poda,a sve u skladu sa važećim evropskim i nacionalnim standardima,kao i prema uputstvu proizvođača.

Glavne prednosti:

1. 360 stepeni rotacija baze
2. Bolji protok vode — 48 l/min
• DN 50 mm izlaz
3. Ultra niska baza — 50 mm
4. Oštar ugao sifona — 40 stepeni
5. Samočisteća baza
• Glatka plastika
• Širok kanal za vodu, bez prepreka

Confluo je već prepoznatljiv brend slivnika po kome je i kompanija Peštan postala svetski priznat stručnjak za odvodnju u industriji kupatila.

Osnovne prednosti:

– Minimalna visina instalacije – 69 – 78mm
– Maksimalna stopa protoka – 48 l/min
– Neograničena nivelacija keramike
– Modularnost – 6 različitih baza,
4 tipa sifoniranja, 11 tipova rešetki
– Rotirajuća baza – 360 stepeni rotiranja baze +
15 stepeni ugaone rotacije

 

 

 

Ime
E-pošta
Telefon
Enquiry